Kuka olen

Anna Hämäläinen

28 –vuotias intohimoinen liikkuja, joka innostuu myös ravintoon liittyvistä asioista.

Koulutus:Print

Fitfarm Certified Personal Trainer 2015

Liikuntalääketieteen perusopinnot 2013

Farmaseutti 2011

 

Tuollainen minä haluan olla

Minä haluan laihtua, olla hyväkuntoinen, nukkua paremmin tai haluan verenpaineeni normaaliksi. Kuulostaako tutulta? Minun liikuntainnostukseni lähti yläasteajoilta. Silloinen liikunnanopettajani oli hyväkuntoinen, sporttisen ja terveen näköinen, iloinen ja innokas nuori nainen. Silloin ajattelin että tuollainen minä haluan olla!

Haluan jakaa liikunnan ja ravitsemuksen ilosanomaa kaikkialle! 🙂

Liikunta on ollut osa arkeani aina. Ensin pääpaino oli ryhmäliikuntatunneissa, yliopistoaikana innostuin enemmän juoksusta, jopa niin paljon että muutaman puolimaratonin jälkeen lähdin testaamaan rajojani maratonilla vuonna 2011. Satunnaisista lenkeistä tuli yhä tavoitteellisempia vuonna 2013 kun olin mukana juoksukoulussa, jonka avulla saavutin tavoitteeni maratonilla. Maratonajan tavoittelu opetti minulle, että oikeisiin asioihin keskittymällä tavoite on mahdollista saavuttaa. Se voi tarkoittaa myös sitä, että joitain asioita on karsittava hetkeksi pois. Opin että laatu korvaa määrän. Innostuin ravinnon ja treenin tarjoamista mahdollisuuksista yhä enemmän!

Haluankin auttaa ihmisiä voimaan hyvin liikunnan ja ravinnon avulla. Paras palkinto minulle on tyytyväinen ja tavoitteitaan kohti pyrkivä asiakas.

Millainen sinä haluat olla tai mikä on sinun tavoitteesi?

Ota rohkeasti yhteyttä ja katsotaan sinun tarpeitasi palveleva kokonaisuus!