Mies kokkaa lettuja

Nyt on tapahtunut suorastaan lettuihme! Mies, joka heinäkuun alussa ei voinut ymmärtää miksi letuista pitää tehdä aina ”terveellisiä banaanilettuja” kun voisi tehdä sokerilla rikastettuja mansikkahillolla kuorrutettuja lettuja, on löytänyt youtubesta jonkun ”fit-tyypin” joka tekee maailman parhaita pannareita. JEP. Kotona asuva marmattava personal trainer -puoliso ei riitä sanomaan että banaanipannukakut on vaan niin hyviä 😀

20170816_100321


Mies kokkaa – resepti on tässä:

2 munaa

1 rkl turkkilaista jogurttia

0.5 dl kaurahiutaleita

1 banaani

0.5 rkl pähkinävoita

1 mitta vaniljaheraa

(mantelimaitoa loraus)

blendaa tehosekoittimessa, paista pieniä lettuja kookosöljyssä, nauti esim. tuoreiden vadelmien kera.


20170818_113727

Nam, kyllä muuten mies kokkaa ihan hyvin, maistui! Voisin itekin opetella siihen tiettyyn tyyneen ja rauhalliseen paistohetkeen, miten Nikke sen tekee. Kylkeen vielä kuppi hyvää mustaa kahvia ja päivä ei voi alkaa kuin hyvin.