Mistä minä saan energiaa marraskuuhun?

Loviisan sisustusaitta on paikka, jossa pääsee vanhanajan joulutunnelmaan. Minä ja ystäväni olemme muutaman vuoden (apua, onko siitä jo neljä vuotta) ajan käyneet siellä fiilistelemässä tulevaa joulua.

Kun odotin ystävääni, kiinnitin huomioni edessäni olevan talon muotoihin. Miten kaunis: pastellin sävyinen, katon korkeuserot, ikkunoiden eri muodot ja ikkunoissa olevat ristikot. Ah, mieli lepää 🙂 Suosittelen katsomaan ympärille sen sijaan, että painaa putkinäöllä eteenpäin! 😀

Kaunis talo Turussa. Tunnistaako joku?
Kaunis talo Turussa. Tunnistaako joku?

Vaikka lumet sulivat tältä erää, Loviisan aitassa, jossa soi vanhanaikaiset joululaulut, pääsee aina aistimaan joulun tunnelmaa. Sisustuskauppa on rakennettu vanhaan navettaan. Sieltä mukaani tarttuva ostoskori on usein mitätön, mutta materialla ei voi korvata fiilistelyä, hypistelyä, tunnelmaa ja ystävän seuraa 🙂 Tällä kertaa ostin kotiini muutaman suloisen joulupallon, kullattuja käpyjä sekä kranssin, jota ajattelin tuunata itse. Nyt sain vihdoin turkoosin sävyä olohuoneeseen! Täällä pohdin sitä.

Aitasta suuntasimme vielä Ikeaan, josta joka vuosi pitää ostaa ainakin kynttilöitä. Nyt nappasin myös joulupuun sekä keittiöön puuttuvia astioita. Kullatut kävyt päätyivät ikean isoihin lasikulhoihin.

20161120_194603
Loviisan aitan kahvihetki
20161120_195056
”Let it snow”
20161120_175721
Turun paras joulupuu 😀

20161120_153613

Illaksi olin sopinut lenkin toisen ystäväni kanssa. Nyt kun on pimeää, sohva helposti houkuttaa. Sovittu lenkki motivoi liikkeelle eikä siitä luista helposti! Pidän eniten aamutreeneistä, mutta tällä viikolla rikon hieman rutiineita. Olen sopinut pariksi illaksi treffit ystävieni kanssa, jolloin voin sekä treenata että nähdä ystäviä. Siitä saa eniten energiaa pimeään marraskuuhun.