4 asiaa hyvää asiaa tänään eli vahingossa 13 kilometrin lenkki.

TALVIJUOKSU

Rakastan (myös) talvijuoksua 😀 Juoksu voi olla pakkasessa, lämmössä, sateessa tai loskassa. Lenkki voi koostua vedoista tai mäkijuoksusta. Se voi olla pitkä, lyhyt tai ultra. Ihan sama miten päin juostaan, joka kerta lenkin jälkeen on superhyvä olo!

LENKKITREFFIT

Aamutreeni on ihan parasta! Juoksin miestäni vastaan satamaan. Mun aamulenkistäni tuli vahingossa melkein 13km, hups.

HYVÄ KAHVI

Lenkkipituus kasvoi, koska päätin hakea kunnon kahvia Cafe Artista, joka aukaisi ovensa vasta kello 10. Meiltä kahvilalle on noin 4 km, mutta en suinkaan juossut suoraan sinne! Ensin meiltä satamaan (eikä sinnekään suorinta tietä).  Sillä matkalla tein 3 x 1 km vedot ja juoksin pari kertaa portaita urheilupuistossa. Satamasta painoin jokirantaa pitkin tuomiokirkkosillalle asti, tein vielä yhden vedon. Kahvipaketti kourassa juoksin hymyssä suin urheilupuistoon, josta jatkoimme mieheni kanssa kotiin. Kevyt askel, hyvä mieli 🙂

20161110_103923KOULUTUS

Illalla vielä luentoa kestävyysjuoksuharjoittelusta samanhenkisen ystäväni kanssa, en malta odottaa! 🙂