Pakkolepo – hyvä vai huono juttu minun mielestäni

Ensin ketuttaa ja harmittaa. Yritän keksiä selityksiä siihen, miksi voisin liikkua. Haen vahvistusta muilta ihmisiltä siihen, miksei pitäisi liikkua. Tiedän, että on järkevää ottaa kevyesti, ja sitä teenkin. Silti: mieleni haluaa muuta. Nyt se nimittäin iski. Syysflunssa!

Kun olin sunnuntaina antanut vinkkini flunssan torjuntaan, aloin samantien noudattaa niitä. Maanantaista alkaen olen syönyt ehkä koko vuoden tarpeen c-vitamiinia ja odotan koska vessarumba alkaa. Tietoisku tietämättömille: c-vitamiini isoina määrinä voi laittaa vatsan toimimaan. Jep.

Ajattelen, että kehoni haluaa laittaa minut pakkolepoon, silloin kun sairastun. Olen perusaktiivinen ja tuntuu, että en osaa pitää lepopäiviä. Toki pidän niitä, tiedänhän minä sen, että ilman niitä ei kehity. Muttaettä vapaapäivä ilman hyötyliikuntaa tai urheilusuoritusta? Että pitäisi vaan olla? Olla vaikka sohvan pohjalla ja vieläpä yökkäri päällä? Oikein hyvässä huumassa vielä mässäillä koko päivä! Eeei kai nyt sentään! Niinpä. Pitäisi kyllä opetella se.

Mies loihti pannukakkua flunssaiselle loman aloittajalle
Mies loihti pannukakkua flunssaiselle loman aloittajalle

Pakkolepo. Tekee muuten hyvää! Aluksi laskin, että noooh tässä nyt ensin viikko flunssaa, niin ehdin vielä ennen Wienin reissuani juosta ja käydä salilla. NOT. Nyt ajattelen, että onneksi Wienin reissu tulee vielä sairastelun päälle, jolloin oikeasti irrottaudun kunnolla treenistä ja rutiineistani. Ja jep, syön Sacherkakkua keskellä viikkoa. Ehkä kaksi tai kolme palaa!

20160916_133707

Hain Puresta itselleni lomakakun! :) Yhden palan siis...
Hain Puresta itselleni lomakakun! 🙂 Yhden palan siis…

Huomaan että isoimman flunssa-aallon siirryttyä, kehoni kaipaa lempeämpää liikuntaa. Ajattelin tänään tehdä 90 minuutin syvävenyttelyn ja juoda monta kuppia vihreää teetä! Lisäksi aion nauttia siitä, että seuraavaan 11 päivään ei ole kiire minnekään.

20160916_150907

Yogi-tee on maukasta ja sisältää aina ajatuksen
Yogi-tee on maukasta ja sisältää aina ajatuksen