Kesäkurpitsalasagne

20160711_110541

Tässä helppo ja nopea resepti herkullisen lasagnen muodossa! Juur niinko mää sen tein.

20160714_125617

20160711_110231

20160714_211502

20160711_110304

20160711_110324

Sää tarttet ja sää toimit näin:

J-lihakastike:

  • 1 kesäsipuli, 1 tavissipuli ja 2 valkosipulin kynttä kuullotetaan voissa pannulla.
  • 400 g jauhelihaa sekaan ja ruskistetaan
  • 1 purkki tomaattimurskaa ja mausteina savupaprika, suola, pippuri, yrtit.

Haudutetaan hetki.


Juustokastike:

  • 250 grammaa raejuusto
  • 1 muna
  • tuoretta basilikaa

blenderissä hienoksi ja kastike on valmis!


Lisäksi:

  • 2 keskikokoista kesäkurpitsaa viipaloidaan renkaiksi, voit ”itkettää” jos jaksat. Mää en jaksanu. :)
  • Kurpitsat ja kastikkeet kerroksittain voideltuun vuokaan.
  • Päälle vielä mozzarellaviipaleita.

200 asteisessa uunissa paistoa noin 45 minuuttia.

Ja sitten syömään! :)

20160714_125647

20160714_125632