Personal trainerin pyörälenkin eväät

Kesällä on ihana viettää aikaa pyörän päällä. Useana kesänä olen ajatellut, että haluan polkea lomallani pidemmälle, mutta aina se on siirtynyt. Viime vuonna poljin ensimmäistä kertaa Saariston Rengastien pienemmän osuuden, matkaa kertyi noin 100 km. Nyt aion polkea Kokemäelle. Meidän pihasta veljeni pihaan tulee noin 125 km. Tavoite on polkea myös takaisin! Onneksi pyörän saa helposti bussiinkin jos jotain äkkinäistä tulee.

Aamupalaksi perunamunakas ja mansikoita.
Aamupalaksi perunamunakas ja mansikoita.

Personal trainerin luottotuotteet:

Haglöfsin reppu:

Pieni ja käytännöllinen. Pysyy selässä hyvin myös juostessa. Kestää kulutusta ja sinne mahtuu oikeasti kaikki tarpeellinen! 😀 Tai sitten minä olen oppinut pakkaamisen jalon taidon, tiedä sitä.

Nyt pakkasin kassiini:

matkakokoista kosmetiikkaa, muutamat alusvaatteet, yhden oloasun, matkahammasharjan, evästä, juotavaa sekä varvastossut. Ja uikkari pitää olla, mulla on loma, satoi tai paistoi! 🙂

20160611_200327

Arginiini

Arginiini on aminohappo, joka vaikuttaa typpioksidin tuotantoon. Typpioksidilla on vaikutusta verisuonten toimintaan. Arginiinia saa ruoastakin ja elimistö tuottaa sitä itse, mutta sen syntetisointi on hidasta. Arginiinia käytän, koska olen huomannut että se parantaa suorituskykyäni liikunnassa ja auttaa muutenkin jaksamaan. Sitä siis aamulla ja lenkkijuomaksi.

20160611_180930

Banaani,  pähkinät ja hera

Hyvää energiaa matkan varrelle. Tarvii sitä syödä että pääsee perille ruokapöytään asti 😀 Katotaan haenko matkalta vielä suklaata! Mums.

20160611_180948

20160611_181003

20160611_181040

20160611_180912

Kuvissa näkyvät myös uunituoreet käyntikorttini, joille täytyisi tehdä jonkinnäköinen toimintasuunnitelma, jotta saisi haaveitaan todeksi. Toteutuksesta huolehti Annika, kerron enemmän omassa postauksessa. Reipasta päivää!

#letyourbodybeyourbestfriend