Raakasuklaakakku

20160327_085504

Raakakaakao sisältää kaikista maailman ruoka-aineista suurimpia pitoisuuksia magnesiumia sekä korkeita pitoisuuksia rautaa, kromia, sinkkiä, rikkiä ja kuparia. Kaakao on hyvä kuitujen lähde ja kuumentamattomassa muodossa se sisältää myös paljon E- ja C-vitamiineja sekä suuren määrän aivojemme mielihyvää tuottaviin välittäjäaineisiin vaikuttavia ainesosia ja niiden rakennusaineita.

Ohjeen löydät täältä.

Minun on tehnyt mieli tummaa suklaata jo muutama viikko! Rakastan sen täyteläistä makua. Kun tekee mieli jotain tiettyä herkkua, sen himon saa sammutettua vain sillä mitä tekee mieli. Siksi päätin leipoa ensimmäisen raakasuklaakakkuni pääsiäisenä.

20160324_195711 20160324_200146

Eihän se kaunein mahdollinen ole enkä malttanut kuorrutteen sulaa ihan loppuun mutta hei: maku! :)

20160327_085441 20160327_085447 20160327_085454 20160327_085458 20160327_085504 20160327_130305 20160327_130354 20160327_130408

Jouduin syömään jämät seuraavana päivänä.

Tykkään!

Vinkit seuraavaan leivontaan: kuorrute ohuemmaksi ja appelsiininkuorta sekaan. :)

20160328_145557 20160328_145829

Päälle laitoin vielä raakasuklaasydämiä.