Tee sitä mistä tykkäät! Se riittää.

Tykkään ja nautin auringosta

Ihanaa tuo valon määrä nyt, kun on tullut lunta ja pakkasta! Olen tällä viikolla aloittanut juoksua rauhassa, koska lumi pehmentää mukavasti tärähdyksiltä (selkäongelma on pitänyt minut pois juoksupoluilta noin kaksi kuukautta).

pusu
Tänään juoksin salille, jossa tein HIIT -treenin ja kuntosalia.

20151224_064125

Treeni matolla 30 min ylämäkeen:

5 min. kävelyä

200 m juoksu (vauhti 10 km/h)

300 m kävely

200 m juoksu (vauhti 10.1 km/h)

300 m kävely

200 m juoksu (vauhti 10.5 km/h)

300 m kävely

200 m juoksu (vauhti 11.1 km/h)

300 m kävely

200 m juoksu (vauhti 11.5 km/h)

loppuaika kävelyä

Salilla:

vipunosto sivulle 3×12

vipunosto taakse 3×12

takaolkapäät taljassa 3×12

pushdown köydellä 3×12

pystypunnerrus 3×12

penkkipunnerrus 3×12

etuolkapäät levypainolla 3×10

lankkua ja keskivartaloa fyssarin ohjeen mukaan

= TÄSTÄ MINÄ TYKKÄÄN! 🙂


Tykkään hemmottelusta

Treenin, päiväunien ja palauttavan aterian jälkeen lähdin mieheni kanssa syömään. Pitäisi ottaa tavaksi käydä erilaisissa ruokapaikoissa vähintään kerran kuussa. Me vaan ollaan niin koti-ihmisiä, että tykätään kokkailla omia herkkuja (ja vieläpä syödä niitä) lökärit jalassa. Mahtuu vatsaankin enemmän kun nappi ei piukota vai mitä? Siksi oli kivaa vaihtelua käydä ulkona. Päätettiin mennä Sloppy Joe -ravintolaan, johon meidän on jo pitkään pitänyt mennä, mutta aina se on jäänyt (lue: ollaan tehty kotiruokaa).

Sloppy Joen hampurilainen.
Sloppyn hampurilaislistalta.

Amerikkalainen suklaamuffinssi.

 

Syö herkku tai kaksi. Kun arkiruokailu on pääosin kunnossa, on varaa joustaa muutaman kerran. Suklaamuffinssi (ohje) on suurta herkkua minulle! Menisi kyllä ilman sitä muffinssiakin. Pelkästään se suklaa 😀 Mieluusti tummaa tai raakaa. Miksi? Koska #ilovechocolate.

Voin kertoa että hampurilaista löytyy lautaseltani hyvin harvoin. Tämä hampurilainen yllätti! Pidin siitä että hampurilaisessa sämpylä ei ollut pääroolissa. Usein jätän hatun syömättä, koska a) sitä on liikaa b) se on vetinen. Nyt söin koko leivän. Nam! Herkullista!

sloppy
#ilovecoffee (kuva: Sloppy Joesta)

Tykkään kahvista

Kahvia on kulunut tällä viikolla enemmän kuin normaalisti. Olen juonut sitä juomisen vuoksi, en niinkään nautinnon takia (yleensä NAUTIN vain aamukahvistani tai kahvista hyvässä seurassa). Olen  alkanut arvostaa kahvissakin laatua, tällöin riittää yksi kuppi päivässä. Mustana. Kookosöljyn kanssa. Tapa alkoi viime kesänä eikä sille näy loppua.

Teen sitä mistä tykkään

Eli minun loppuviikonloppuni jatkuu personal trainer -hommissa kirjallisten ohjelmien parissa.

Ihanaa viikonloppua ystävät!