Uusi Vuosi ja 365 mahdollisuutta.

Tee yksi ihminen onnelliseksi joka päivä — vaikkapa se olisit sinä itse.

— Tony Pettito

uusi vuosi

 

Vuodessa on 365 päivää, joista jokainen tarjoaa mahdollisuuden. Uusi vuosi antaa toivoa. Listasin iselleni tärkeitä asioita, joihin aion keskittyä vuonna 2016 enemmän:

Kilautan kaverille

Vaikuttaa siltä että tämä tapa on jäämässä historiaan. Liian vähän muistan soittaa ja kysyä kuulumisia. Postikortti olisi myös ihana tapa ilahduttaa ystävää, muulloinkin kuin jouluna.

Vähennän sosiaalista mediaa

Jos on tylsää, some pelastaa. No ei pelasta! Elämä ei saa olla niin tylsää! Haastan itseni tekemään jotain muuta, esimerkiksi lukemaan kirjaa, lähtemään kävelylenkille tai kilauttamaan kaverille.

Lopetan asioiden suorittamisen

Teen liikaa asioita jonkun muun toiveesta, mutta en itse nauti tekemästäni. Voin myöntää että joskus liikuntakin menee suorittamisen piikkiin nautinnon sijaan. Nyt kun suuri intohimoni juoksu on pakkotauolla, alan suhtautua liikuntaankin eri tavalla (oikealla tiellä ollaan ja vasta vuoden ensimmäinen päivä!)

Olen kiitollisempi

Sitten kun -ajattelu on syvältä! Tässä nyt, tällä tavalla tuntuu hyvältä.

Toteutan itseäni

Haave on parempi kuin tyytymättömyys tähän hetkeen. Unelmointi antaa toivoa.

 

Hyvää Uutta vuotta 2016! Tuokoon se sinulle monia mahdollisuuksia ja toteutuvia unelmia! 🙂

 

 

4 Kommenttia

 1. Jenni says: Vastaa

  Lähden kelkkaan ainakin asioiden suorittamisen osalta. Toki ystäviäkin haluaisin huomioida enemmän. Hyvää uutta-vuotta 2016 Anna. 💕

  1. yllapito says: Vastaa

   Hyvää uutta vuotta Jenni ♡

 2. Emma says: Vastaa

  Jep. Pitäisi itsekin opetella enemmän olemaan läsnä tässä hetkessä nyt. Ja tehdä kunnon tavoitteet joiden avulla saavuttaa haluamansa asiat!

  1. yllapito says: Vastaa

   Niin pitäisi! Ja pyrkiä niitä kohti jatkuvasti vaikka välillä epäonnistuisi. Eräässä kirjassa kehotettiin kilistelemään myös aina kun epäonnistuu! Epäonnistuminenkin on opettavaista.