Uusi Vuosi ja Uudet tavoitteet

Mitä sinulle merkitsee uusi vuosi?

Minulle se on uuden asian alku. Jonkun tavoitteen asettaminen: uusi harrastus, uusi tapa tai jonkin tavan muuttaminen. Monesti asioista tulee niin rutiinia, ettei edes huomaa mitä tulee tehtyä. Esimerkiksi puhelimen käyttö on monelle minulle sellaista. miten ennen pärjättiin ilman?

Kaksi vuotta sitten päätin, etten syö vuoden 2014 aikana yhtään pitsaa tai hampurilaista. Harjoittelin tuolloin Tukholman maratonille, johon olin asettanut itselleni tavoitteen. Tiesin kyllä että pitsat, karkit ja hampparit olisivat kuluneet sillä juoksumäärällä.  En ole koskaan syönyt älyttömiä määriä hampurilaisia, ja eineksiä olen ostanut satunnaisesti ehkä kerran kuussa, mutta halusin silti haastaa itseäni ja jättää ne vähätkin pois koko vuodesta. Jätin keväällä pois myös kaikki makeat herkut. Halusin katsoa miten puhdas ruokavalio vaikuttaa juoksuuni. En siis tehnyt mitään pastatankkausta tai syönyt levykaupalla suklaata ja sokerimunkkeja vaikka maratoonarituttuni näin kehoitti. Itse asiassa en muista, että olisin syönyt sen kevään aikana pastaa tai muuta helppoa energiaa.  Pääsin tavoitteeseeni, miten kävi hampurilaisten suhteen? Hampurilaiseen en ole sen koommin koskenut eikä ole kyllä tehnyt mielikään. anteeksi tyhmyyteni, onko juustohampurilaisessa muuta kuin pihvi ja juusto?

Vuonna 2015 olen ottanut askeleen lähemmäs haavettani, kun valmistuin syksyllä Fitfarm Certified Personal Traineriksi. Vuoden 2016 tavoite on työstää omaa yritystäni. Lisäksi asetan itselleni haasteen, joka liittyy omiin liikuntatavoitteisiini. Siitä lisää myöhemmin. 🙂

kuva: Maria Kiraly Photography
kuva: Maria Kiraly Photography

 

Oletko sinä ajatellut haastaa itseäsi vuonna 2016?

Haluatko saavuttaa kesäkunnon tai parantaa kestävyyskuntoasi? Tavoite voi liittyä liikuntaan, oikeanlaiseen syömiseen, napostelun vähentämiseen tai virkeystason parantamiseen. Se voi olla yhden kerran treeni tai useamman viikon valmennus. Aseta itsellesi tavoite, minä autan sitä kohti! Kun ostat valmennuksen 10.1 mennessä, saat 10 % alennuksen. Tarjous koskee kaikkia palveluitani. Ota rohkeasti yhteyttä niin katsotaan sinulle sopiva paketti!

2 Kommenttia

  1. Jenni says: Vastaa

    Aivan mahtavaa. Sinusta Anna voisi moni ottaa mallia. Saisinpa itselleni edes osan sinun itsekuria. Täytyykin tekstistä inspiroituneena miettiä tavoite ensi vuodelle. Nauti uuden-vuoden vaihteesta.

    1. yllapito says: Vastaa

      Kiitos Jenni! 🙂 Itsekuria on mahdollista treenauttaa millä tahansa elämän osa-alueella. Harva saa suuria muutoksia kerralla aikaiseksi, on edettävä pienin askelin ja asetettava välitavoitteita. Tavoitteellista Uutta Vuotta sinulle!