Hyvää Joulua!

Hyvää Joulua kotisohvalta. Toivottavasti kaikilla on ollut rentouttava ja lämmin joulu! Itse tarvitsen hyvän treenin ennen kuin osaan rentoutua kunnolla. Aattoaamuna kelloni soi jo kuudelta ja puoli seitsemältä tein Elixiassa ensimmäisiä askelkyykkyjä!

Tuntuu erityisen hyvältä tehdä kyykkyjä nyt, kun olen joutunut selkäongelmien takia pitämään taukoa juoksusta, hypyistä ja jalkatreeneistä. 70 minuutin salitreenin jälkeen kiiruhdin kotiin hellan ääreen keittämään riisipuuroa ja luumukiisseliä. Voin kertoa että ruoka maistui sata kertaa paremmalta hikoilun jälkeen! Taustahälyksi Joulupukin kuumalinja, joulun tunnelma on valmis 🙂

 

Mikä saa sinut rentoutumaan?

4 Kommenttia

 1. Emma says: Vastaa

  Kiireetön aamu perheen kesken. Lenkkeily ja kunnon rääkki esim bodycombatissa!

  1. yllapito says: Vastaa

   Reipasta Emma! 🙂

 2. Juke says: Vastaa

  Reipasta! 🙂 Mä rentoudun hyvän musiikin ja yksinolon avulla, pelkkä oleminen! 🙂

  1. yllapito says: Vastaa

   Tekisi hyvää itse kullekin joskus vain olla 🙂